LOADING

Type to search

Actualitat

Renfe deixa tancats durant dues hores passatgers en destinació a Sitges

Una imatge d’arxiud de l’estació de Sitges

Una avaria elèctrica en el servei de Rodalies R2 Sud entre Sants i Castelldefels va provocar ahir dimecres un calvari per als usuaris que tornaven cap al Garraf a la tarda. Endarreriments de fins a gairebé dues hores, que en alguns casos, els passatgers van haver de viure dins d’uns vagons a les fosques.

L’origen del problema es va produir en la subestació de Can Tunis, que dota de servei elèctric a una part de la xarxa de Rodalies Sud. L’incident va deixar sense prou capacitat elèctrica la zona per alimentar els trens en funcionament. Però els problemes no es van acabar aquí, ja que un cop els tècnics van solucionar l’avaria, el conjunt de la línia entre Sants i Castelldefels es va quedar sense subministrament elèctric per les conseqüències de la pluja.

L’aturada de trens va ser entre una hora i hora i mitja. En alguns casos, els passatgers van viure l’espera dins dels vagons sense llum, ja que el servei no es va reprendre plenament fins les 7 de la tarda. Els passatgers també van lamentar la manca d’un servei intern d’informació que els comuniqués en quin es punt es trobava la seva situació i quan es preveia que es reprendria el servei.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure