LOADING

Type to search

Esports Ribes

Ribes estrenarà nova pista al setembre

Visita al nou pavelló de Ribes

La nova pista coberta de Ribes serà una realitat el pròxim mes de setembre i finalment se solucionaran els problemes d’espai que tenien els clubs de bàsquet, handbol i futbol sala ribetans per entrenar-se en condicions. 

La pista coberta de nova planta, que ha costat 1,7 milions d’euros, té una superfície total de gairebé 2.000 m2 amb un espai de cinc metres d’amplada de reserva futura per a grades, tot cobert i divisible amb cortines en tres camps de joc.

Les instal·lacions són semitancades a mitja alçada per les parets laterals i amb un tancament lleuger per a la resta de l’alçada. A l’exterior, s’hi ha previst un espai pavimentat fora del perímetre de l’edifici per a la ubicació de lavabos o vestidors provisionals. 

L’accés es farà per l’entrada al pavelló actual i més endavant es vol fer un únic vestíbul de control i consergeria, unificant així tota la zona esportiva amb la nova actuació i el pavelló existent. També s’ha tingut en compte, a banda de la funcionalitat de l’equipament, la connexió i relació entre els espais per a la gestió única del conjunt esportiu i la seva integració en l’entorn. 

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)