Ribes estrenarà nova pista al setembre

Visita al nou pavelló de Ribes
- Publicitat -

La nova pista coberta de Ribes serà una realitat el pròxim mes de setembre i finalment se solucionaran els problemes d’espai que tenien els clubs de bàsquet, handbol i futbol sala ribetans per entrenar-se en condicions. 

La pista coberta de nova planta, que ha costat 1,7 milions d’euros, té una superfície total de gairebé 2.000 m2 amb un espai de cinc metres d’amplada de reserva futura per a grades, tot cobert i divisible amb cortines en tres camps de joc.

Les instal·lacions són semitancades a mitja alçada per les parets laterals i amb un tancament lleuger per a la resta de l’alçada. A l’exterior, s’hi ha previst un espai pavimentat fora del perímetre de l’edifici per a la ubicació de lavabos o vestidors provisionals. 

L’accés es farà per l’entrada al pavelló actual i més endavant es vol fer un únic vestíbul de control i consergeria, unificant així tota la zona esportiva amb la nova actuació i el pavelló existent. També s’ha tingut en compte, a banda de la funcionalitat de l’equipament, la connexió i relació entre els espais per a la gestió única del conjunt esportiu i la seva integració en l’entorn. 

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats