LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sant Camil amplia encara més el nombre d’ingressats per coronavirus

La Mercedes, primera vacunada ala residència de Sant Camil, divendres passat

El nombre d’ingressats per Covid-19 continua creixent a l’Hospital de Sant Camil: en el que portem de 2021 s’ha passat de 32 pacients a 56. El centre –que ha lamentat una defunció més– ha començat a anul·lar intervencions quirúrgiques alienes a la Covid.

El repunt de casos generat arran les festes també s’ha fet evident a Sant Camil, que fins els dies de Nadal mantenia un nivell baix d’ingressats per Covid-19. La xifra de pacients s’ha triplicat en dues setmanes i s’ha passat dels 19 casos del 28 de desembre als 56 d’avui. A més, aquest cap de setmana també s’ha lamentat una defunció pel virus, la primera del 2021.

Els 56 casos actuals tornen a situar Sant Camil amb un elevat nombre de pacients derivats del coronavirus, que, a més, condicionen el funcionament del conjunt del centre. L’hospital ha començat a anul·lar intervencions quirúrgiques no relacionades amb el coronavirus. Des de començament de novembre –quan es va iniciar la segona onada– no hi havia un nombre tan elevat de casos (aquells dies es va arribar als 72 casos).

Per altra banda, tant l’Hospital com la residència de Sant Camil han iniciat el procés de vacunació contra la Covid. Divendres passat es van subministrar les corresponents dosis al personal i els usuaris de la Residència de Sant Camil. La següent dosi està prevista a final de mes. Dissabte es va dur a terme la vacunació a l’àrea sociosanitària de l’hospital.

Notícies relacionades:
El virus ja creix gairebé el doble a Sitges i a Ribes que la mitjana catalana (9 de gener de 2021)
Les festes deixen Sitges i Ribes amb un nivell elevat de l’expansió del virus (7 de gener de 2021)
La vacuna ja s’està donant a Sitges (5 de gener de 2021)
El risc de rebrot frega els 500 punts a Sitges i el virus continua creixent més que en el conjunt del país (5 de gener de 2021)
L’augment de positius és superior a Sitges i a Ribes que en el conjunt de Catalunya (3 de gener de 2021)
La llista de nous positius es dispara a Sitges i a Ribes (31 de desembre de 2020)
Més ingressats per Covid-19 a Sant Camil, però menys greus (31 de desembre de 2020

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure