LOADING

Type to search

Sin categoría

Sant Camil baixa ingressats, Sitges puja positius (lleugerament)

Una terrassa de la platja Sant Sebastià, aquest cap de setmana

L’hospital de Sant Camil només té 11 pacients amb símptomes de coronavirus. Els registres d’ahir marquen aquesta xifra, la més baixa des de l’inici de la crisi, ara fa dos mesos i mig. Per contra, Sitges ha registrat avui tres positius més, tot i que es manté en la mateixa tendència baixa en comparació a la mitjana de la província de Barcelona i del conjunt de Catalunya.

Els 11 ingressats per Covid-19 de Sant Camil situen el marcador ben lluny dels moments més crítics de finals de març, en què l’hospital de Sant Pere de Ribes va arribar a tenir 170 pacients per aquesta malaltia. El centre ha recuperat la major part de serveis i atencions i la Covid-19 ja només condiciona els seus processos i protocols però no el seu funcionament. Una altra dada que il·lustra el canvi d’escenari és que ja fa més duna setmana que no es produeix cap defunció.

Per altra banda, l’actualització de dades d’avui que efectua el Departament de Salut concentra els tres positius de la comarca en Sitges, que arriba als 173. Sant Pere de Ribes es manté en els 194. La xifra de positius per 1.000 habitants és a Sitges de 5,90 i a Sant Pere de Ribes de 6,32. Unes dades notablement per sota de les de tota la demarcació de Barcelona (9,31) o tot Catalunya (8,31).

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA