Sant Camil es manté al marge de l’onada

La principal diferència entre l’actual onada i les anteriors és que –si més no, fins ara– no hi ha pressió hospitalària. Les darreres dades de Sant Camil, d’aquest dijous, confirmen aquesta tesi: l’hospital comarcal té 10 ingressats per Covid, una xifra similar a les de les setmanes anteriors i ben lluny dels 134 que va arribar a tenir a finals de gener.

L’afectació dels actuals contagis entre els joves està evitant les complicacions extremes que es van patir en les anteriors onades. Tot i això, tant a Sant Camil com en altres hospitals del país preveuen que el volum d’ingressats creixerà en els propers dies, un cop es confirmin els contagis derivats de la reobertura de l’oci nocturn, la revetlla de Sant Joan i les Barraques de Ribes. Fins ara, la majoria d’aquests positius no presenten complicacions extremes, però els qui ho acabin fent es notaran a principis de la setmana vinent.

El mes de juny ha estat plàcid en les dades de la Covid a Sant Cmail. Es tracta d’un dels mesos amb el volum més baix d’ingressats, si bé s’han hagut de lamentar dues defuncions. El maig no se’n va registrar cap.


Notícies relacionades:
El nou brot de Covid també afecta a locals d’oci (2 de juliol de 2021)
El contagi es multiplica per quatre a Sitges en una setmana (1 de juliol de 2021)
La pandèmia pressiona les platges (30 de juny de 2021)
Els nous positius registrats a Sitges ja estan en la vintena d’anys (29 de juny de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats