Sant Camil manté set ingressats per coronavirus

Una ambulància entrant a Urgències de Sant Camil, el mes d’abril
- Publicitat -

L’Hospital de Sant Camil manté el mateix nombre d’ingressats per Covid-19 que la setmana passada: set pacients, que es troben en estat lleu. En els darrers dies, el centre també ha donat quatre altes a altres malalts per coronavirus que tenia ingressats.

La nova onada de contagis ha reobert l’atenció de Sant Camil a malalts per coronavirus, tot i que els quadres actuals són radicalment diferents dels que es van viure els mesos de març i abril. Els set pacients amb Covid-19 que té el centre actualment no són els mateixos que tenia la setmana passada, sinó que hi ha hagut entrades i sortides. Es tracta del nou panorama de la malaltia actualment, en què els contagis tenen un nivell de gravetat notablement més baix, són detectats amb més facilitat i afecten a diverses franges d’edat. Sant Camil no registra cap defunció per Covid-19 des de finals de maig.

El Consorci Sanitari del Garraf – Alt Penedès, organisme que gestiona l’Hospital de Sant Camil, no precisa la procedència dels seus ingressats, si bé L’Eco de Sitges va poder saber que dels nou ingressats de fa tres setmanes cap era de Sitges ni de Sant Pere de Ribes.

Notícies relacionades:
Sitges resisteix a l’onada de contagis (10 d’agost de 2020)
Sitges ha crescut un 20% de positius el mes de juliol (31 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats