LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sant Camil restringeix visites, mentre conté el nombre d’ingressats

Visitants de Sant Camil, l’octubre passat

Els visitants i acompanyants no podran entrar a partir d’aquest dissabte a l’Hospital de Sant Camil fins a nova data. El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès – Garraf –que gestiona els centres hospitalaris de Sant Pere de Ribes, Vilafranca i Vilanova– ha pres aquesta decisió davant l’abast de l’onada actual, que afecta especialment els joves.

Amb aquesta decisió, el Consorci vol protegir els pacients i els equips sanitaris dels tres centres i evitar que es produeixi un brot intern, com ja va succeir l’hivern passat per un contagi extern.

Actualment, Sant Camil té 21 ingressats per Covid. Es tracta del doble que fa una setmana (11), però són unes xifres baixes en comparació amb les anteriors onades. El març del 2020, se’n van acumular 170, a principis de novembre eren 52 i a finals del passat gener, 134.

Les dades de defuncions i altes són acumulades des de març de 2020

L’onada actual, que afecta de ple als joves i es focalitza duna manera clara a Sitges i a Ribes, no s’està traduint –si més no, fins ara– en casos greus. De fet, tot i l’elevat nombre de contagis que hi ha a Sitges, en aquests moments no hi ha cap ciutadà del municipi ingressat per Covid. En canvi de Sant Pere de Ribes, en són cinc.

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès – Garraf ha fet una crida a la responsabilitat a tots els usuaris del centre, tant per a que respectin les mesures de seguretat com per a que s’hi desplacin només en casos de necessitat. El centre ha demanat als usuaris que tinguin febre o malalties respiratòries que ajornin les visites ordinàries.

Notícies relacionades:
L’onada de Covid registra 451 positius a Sitges en només dues setmanes (8 de juliol de 2021)
500 joves assisteixen al cribratge massiu (8 de juliol de 2021)
L’onada de Covid afecta nous locals (6 de juliol de 2021)
Sitges és el municipi amb major evolució del virus (5 de juliol de 2021)
Sant Camil es manté al marge de l’onada (2 de juliol de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure