Sant Camil suma dos nous ingressos per Covid-19 i ja en té quatre

Una imatge dels exteriors d’Urgències quan va començar la crisi de la Covid-19
- Publicitat -

L’Hospital de Sant Camil ha rebut aquesta setmana dos ingressos més de pacients amb coronavirus i ja en té quatre a les seves instal·lacions. Feia gairebé dos mesos que l’hospital comarcal no tenia aquest nombre d’ingressats amb símptomes de Covid-19.

Els dos nous ingressats han entrat aquesta setmana, mentre que els dos anteriors ho van fer l’anterior. Cap dels quatre no són de Sitges ni de Sant Pere de Ribes. Tres estan a planta, però n’hi ha un a l’UCI en presentar un quadre d’una gravetat superior.

Quatre ingressats per coronavirus és una xifra gairebé anecdòtica en comparació amb les dades de finals de març i començament d’abril, en què se’n va arribar als 170. Però també és cert que trenca la tendència dels últims dos mesos, quan s’ha baixat el nombre de pacients fins arribar a no tenir-ne cap durant tres setmanes.

L’entrada d’aquests pacients ha reactivat els protocols Covid-19, que delimita accessos i canals diferents per als pacients amb símptomes d’aquesta malaltia. El centre, però, manté tots els serveis actius i no està previst, si més no actualment, que en suprimeixi cap, com va succeir a finals de març.

El que sí que ha incorporat Sant Camil és un nou servei de videotrucades seguint l’exemple dels CAP. A L’Eco d’aquesta setmana us expliquem com funciona aquest nou servei.Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats