LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Sant Camil supera les 250 altes

Un grup de sanitaris de Sant Camil, en una imatge de fa unes setmanes

L’Hospital de Sant Camil ha donat ja 254 altes a malalts per coronavirus, des que va esclatar la crisi. Les sis darreres han estat en les últimes 24 hores, quan s’ha produït també una nova defunció, que és la que suma 73.

La primera alta a un pacient contagiat per coronavirus va ser el 24 de març. Des d’aleshores, la xifra ha crescut contínuament, especialment en els primers dotze dies d’abril, que és quan es va firmar la major quantitat d’altes. En els últims dies, el nombre ha estat menor, fonamentalment, perquè la xifra de pacients infectats també és notablement inferior a les de setmanes amb més tensió, registrades a finals de març.

En aquelles setmanes, Sant Camil va dedicar la pràctica totalitat de les seves habitacions i serveis a malalts de coronavirus. La millora de les darreres setmanes ha permès alliberar tres plantes, dues de les quals han estat dedicades a altres pacients, metre que una es manté preparada per si hi hagués un rebrot.

Actualment, a l’hospital de Sant Pere de Ribes hi ha 78 infectats susceptibles de tenir la Covid-19, una xifra distant dels 170 que es van arribar a registrar el 30 de març. La quantitat de defuncions que s’han produït a les seves instal·lacions han estat 73.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA