LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sant Camil torna a fregar l’estat de Covid zero

El mes de maig no hi ha hagut cap defunció per Covid a l’Hospital de Sant Camil. Aquesta situació no succeïa des del juliol de l’any passat, quan el virus va quedar reduït al mínim després dels confinaments de la primavera. La situació actual a l’hospital de Sant Pere de Ribes en relació al virus és la més favorable es de l’estiu passat.

La darrera defunció per coronavirus a Sant Camil data del 20 d’abril. Un període tan llarg com l’actual sense lamentar cap mort només es va registrar a l’estiu passat (entre el 27 de maig i el 22 d’agost). Es tracta d’una situació ben allunyada de les 35 morts patides el mes de gener o les 18 de febrer, quan la tercera onada va colpejar fort de nou al centre.

Actualment, sant Camil té 10 ingressats amb símptomes de Covid. Són quatre més que fa cinc dies, a causa del brot detectat a Sant Pere de Ribes en els últims dies. La xifra, però menys que la mitjana del mes de maig, que ha estat de les més baixes. Al baix nombre de pacients afectats pel virus se suma que els índexs de gravetat són inferiors, en molt bona part, gràcies a la implantació de la vacunació, que ha protegit els col·lectius més vulnerables, com és la gent gran.

Notícies relacionades:
El virus se situa en “risc baix” a Sitges, mentre es dispara (27 de maig de 2021)
Les dades de la Covid a Sant Camil són les millors des de setembre (4 de maig de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure