Sant Pau aixeca el teló amb regust de motor

El Ribes Motor Club és l’entitat autora de la separata d’enguany

Una de les joies automobilístiques presents en la jornada.

La Festa Major de Sant Pau 2023 dóna el tret de sortida aquest diumenge, 15 de gener, a l’Autòdrom de Terramar. L’emblemàtic circuit ribetà, el quart que hi va haver arreu del món en forma ovalada i l’únic que conserva la seva fesomia original, serà l’escenari d’una presentació amb aroma de benzina. I és que la separata inclosa en el programa d’actes, obra del Ribes Motor Club, està dedicada a la històrica relació entre Ribes i el món del motor. Un lligam que, òbviament, també ressegueix la trajectòria automobilística de l’Autòdrom, just en l’any del centenari de la seva inauguració. 

De fet, la jornada d’aquest diumenge serà, indirectament, el primer acte que commemori l’efemèride. Per celebrar-ho, la pista s’omplirà altre cop de vida, com 100 anys enrere, amb la presència de més de 200 vehicles clàssics vinguts d’arreu del país, que també podran fer-hi una volta d’honor, i l’exposició Sant Pere de Ribes, una història del motor, produïda pel mateix Ribes Motor Club. 

Tots els detalls de la jornada, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma digital iQuiosc.

Articles relacionats