LOADING

Type to search

Actualitat Festa Major Festes

Santa Tecla arriba amb un complet programa, debat i amenaça de pluja

Els infants són els principals protagonistes, aquest cap de setmana, amb els cercaviles i mostres de gegants, cabeçuts i bèsties de foc. Dissabte serà el torn dels més petits amb la festa prevista a l’Hort de Can Falç, i diumenge serà el moment dels balls blancs i les colles de diables i bèsties. La Comissió estudia alternatives en cas de pluja. L’any passat, també va ploure en la mostra de balls blancs de diumenge al matí.

També aquest cap de setmana, hi ha programada la Nit de Foc, amb els actes habituals, la tarda-nit de dissabte. La Nit culminarà amb concerts a la Fragata, amb un dels incondicionals de la vetllada, Miquel del Roig.

Totes les novetats, el programa d’actes i altres informacions, a l’especial de Santa Tecla que trobareu al quadern central de L’Eco d’aquesta setmana. Parlem dels gegants moros, de la pendonista Tea Hill i dels cada cop més populars dinars de colla, especialment del 10è aniversari de la colla Caliu. Tot, a l’edició en paper i a l’iQuiosc. Podeu trobar L’Eco al vostre punt de venda i en la versió digital de l’iQuiosc.cat.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure