LOADING

Type to search

Actualitat

Santa Tecla, el suplement infantil i l’incident del bus a la Maria Ossó, a L’Eco

Santa Tecla és la gran protagonista de L’Eco d’aquesta setmana: parlem dels interiors, els detalls i les novetats de la festa i també hi dediquem el suplement infantil L’Eco dels Xics. A més, aquesta setmana relatem el cas de la nena de 3 anys tancada en un bus, tractem els canvis d’empreses a la Rambla del Garraf i parlem de la Cursa de la Lluna Plena, el Sitges Queer Fest i la UE Sitges.

L’Eco ha avançat la seva sortida al carrer a aquest dimecres per a poder exposar la informació prèvia de Santa Tecla. A les nostres pàgines trobareu l’agenda d’actes i us expliquem el dilema sobre el relleu generacional –exposant casos d’un noi i una noia de la vila–, la nova capelleta de la santa, la història del drac sitgetà d’Olivella i el pas de la Moixiganga per Tarragona. També entrevistem la pendonista, Dolors Ojeda i parlem sobre la trobada sardanista.

A les pàgines centrals, publiquem el suplement L’Eco dels Xics, centrat en Santa Tecla. Hi trobareu històries de petits i grans, jocs educatius i propostes pedagògiques.

L’actualitat local passa pel cas de la nena de 3 anys oblidada en un bus escolar durant vuit hores, els preparatius de la Cursa de la Lluna Plena, la proposta de del Ram de Tot l’Any per a potenciar l’associació, les queixes dels propietaris de pisos turístics sobre la nova ordenança, la polèmica sobre la suspensió municipal de l’Equilbrium Fest i les peticions de més polítiques d’igualtat efectuades en una jornada la setmana passada al Sunway.

També ens fem ressò de diverses notícies polítiques, com la candidatura de Ciutadans a les municipals del 2023, l’acte de presentació dels Verds En Comú Podem, la reivindicació de Guanyem de les seves polítiques i l’acte convocat pel Consell de la República.

A les pàgines Sitges in English parlem dels primers passos per crear una nova escola a Sitges, de l’incident de la nena de 3 anys abandonada en un bus, del conflicte sobre la manca de taxis, els preparatius del Festival de Cinema i la polèmica sobre la supressió de l’Equilibrium Fest.

La informació de Ribes se centra en els interrogants sobre el possible trasllat d’empreses de la Rambla del Garraf a Vilanova, el desestiment a favor del mur de Rocamar i els tallers per a conscienciar sobre el reciclatge.

La informació cultural passa pel Sitges Quer Fest, el balanç de l’exposició de Pepito Zamora, la programació de 160 videoclips al Monocicle i la Sopa d’Artistes celebrada a Ribes. També entrevistem el músic Juanlu Leprevost.

A Esports parlem sobre els darrers compromisos de la UE Sitges, les reparacions de les porteries del nou pavelló i el projecte del nou concurs per al camp de Pins Vens.

Aquesta setmana comptem amb les firmes d’Alejandro Cabezas, Joan Cuscó, Marc Hill, Pepi Martínez Font, Xavier Miret i Mestre, Aleix Ramírez, Lídia Raventós, Llorenç Roca, Gabi Serrano, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella. Les contres són d‘Anton Ferret i l’apunt és de Blanca Benítez.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure