LOADING

Type to search

Actualitat

Santa Tecla, els botellots, les platges i Terramar, a L’Eco

El balanç de Santa Tecla, el problema dels botellots, el lament de l’oci nocturn, l’aturada de la reforma de Terramar, el nou Pla d’Usos de les platges i el Mundial Femení d’Escacs protagonitzen L’Eco d’aquesta setmana. També hi trobareu el suplement infantil L’Eco dels Xics: vuit pàgines dedicades a la canalla.

La celebració de Santa Tecla queda recollida en L’Eco d’aquesta setmana. També en la portada, que mostra l’Entrada de la santa, ahir a la nit a la Parròquia. Fem balanç de la festa i també publiquem un reportatge sobre com la Festa Major de Sitges ha influït altres festes catalanes.

Santa Tecla també protagonitza L’Eco dels Xics, el suplement infantil de L’Eco, que explica històries, relats i presenta jocs educatius per als més petits.

La informació local també passa pels efectes nocius que estan tenint els botellots. Parlem amb alguns veïns cansats de les conseqüències d’aquest descontrol. També recollim el malestar de l’oci nocturn per les mesures encara restrictives en la seva reobertura.

Altres temes de l’actualitat local passen pel baix efecte actual del virus a Sitges i a Sant Pere de Ribes;  l’aturada de la reforma de Terramar fins que no es resolgui el destí d’uns pins; la nova iniciativa que fomenta el comerç local; el calvari d’uns veïns del Vinyet, que han estat dues setmanes sense wifi, i el disseny del proper Pla d’Usos per a les platges, entre d’altres temes.

Les pàgines de L’Eco in English posen l’atenció en Santa Tecla i la celebració de la primera edició de TEDx Sitges.

La informació de Cultura passa pel nou espaís museístic que explica l’antiguitat e Sitges, el Monocliop i l’exposició de Jaume G. Soler i Asun Batlle.

A Esports ens centrem en el Mundial Femení d’Escacs, la participació sitgetana en la selecció catalana del Futbol Gaèlic, els partits del Sitges B i el Ribes.

Les pàgines de Ribes posen l’accent en els ajuts per reformar les façanes d’edificis antics, els nous programades de formació i l’opinió crítica de l’interventor sobre la planificació de la despesa de l’Ajuntament.

Aquesta setmana entrevistem els nous directors de Ràdio Sitges, Fede Pérez i Núria Scarp, i la presidenta del tennis Ribes, Rosa Mestre, i us expliquem qui són la nova Pubilla i Hereu de Sitges. També publiquem un nou capítol de les papallones de Sitges.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Pere Badia, Juanjo Corcuera, Carola Fernández, Owen John Holden, Sophie Lascelles, Anaïs Martí, Ferran Martínez, Jordi Mas, Bridget Nelson, Sara Orpella, Marc Pérez, Eduard Sánchez i Ignasi Viladevall, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella, José Luis Gutiérrez, Manel Pérez i Núria Pozo. Les contres són de Núria Camps (Sitges) i Miquel Muç Vall (Ribes). L’apunt és d’Horacio Elena.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure