LOADING

Type to search

Festa Major Festes

Santa Tecla llueix a les Cases Noves

El president de la Comissió, Agustí Marcet, lliura la imatge a la pendonista, Dora Pons, davant la mirada de mossèn Pausas
Les pubilles i hereus a la sortia de la Parròquia

La imatge de Santa Tecla llueix a les Cases Noves. Hi va arribar ahir al vespre portada per les pubilles i hereus de les entitats de Sitges per a que sigui custodiada per la pendonista de Santa Tecla, Dora Pons. L’espai triat és la seu de l’associació de veïns del barri, a la plaça dels Pescadors.

El trasllat de la imatge de Sant Tecla, celebrat ahir, va aportar sensació de festa entre els participants. Com ja va passar per Festa Major, amb el trasllat de Sant Bartomeu a l’Hospital, l’acte de recepció de la figura de Santa Tecla va estar marcada per l’emotivitat del moment i la voluntat manifesta i explícita de celebrar la Festa Major petita.

La figura de Santa Tecla va sortir ahir al vespre de la Parròquia, a espatlles de les pubilles de Sitges fins arribar a les Cases Noves. Va passar per Fonollar, Isabel Julià, el pont dels Ocells i Sant Honorat, acompanyada de mossèn Pausas; l’alcaldessa, Aurora Carbonell, el regidor de Festes, David Martínez, les pubilles, hereus, grallers i membres de la Comissió. En passar a mans de la pendonista Dora Pons va ser rebuda amb aplaudiments i col·locada a continuació en l’espai perfectament decorat per acollir la imatge.

Notícies relacionades:
Les mostres infantils protagonitzen el primer cap de setmana de Santa Tecla (20 de setembre de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure