LOADING

Type to search

Festes

Santa Tecla mostra la seva màgia

Entrada de Santa Tecla, ahir a la nit

Sant Bartomeu va ser la Festa Major del retorn als carrers i Santa Tecla ha donat moviment a aquesta enyorada presencialitat. La pressuposada Festa Major petitona ha sigut més gran que mai i ha compensat amb escreix l’agredolça sensació generalitzada que els passats 23 i 24 d’agost “potser s’hauria pogut fer alguna cosa més”.

La feina intensa d’aquestes setmanes prèvies va donar el primer fruit quan, ara fa quinze dies, el Procicat va validar la proposta de cercaviles presentada per l’Ajuntament i la Comissió. El segon triomf ha arribat quan, acabada l’Entrada de Santa Tecla a la Parròquia (que, públic a banda, poca cosa ha tingut a envejar a les anteriors a la pandèmia), les cares d’organitzadors i balladors transmetien felicitat.

A L’Eco d’avui publiquem la crònica sencera de Santa Tecla, junt amb altres reportatges sobre la festa. També publiquem el suplment infantil L’Eco dels Xics, especialment dedicat a Santa Tecla. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Notícies relacionades:
La pluja fa la guitza als més menuts (23 de setembre de 2021)
Santa Tecla llueix a les Cases Noves (21 de setembre de 2021)
Les mostres infantils protagonitzen el primer cap de setmana de Santa Tecla (20 de setembre de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure