LOADING

Type to search

Actualitat

Sarah Ransome: “Sitges per a mi és un lloc especial i serà sempre al meu cor”

A L’Eco d’aquesta setmana entrevistem en exclusiva l’actriu Sarah Ransome, que va sobreviure a la xarxa criminal del depredador sexual Jeffrey Epstein i va triar el Garraf per amagar-se, entre 2018 i 2021, dels tentacles de l’organització. Els periodistes italians residents a Sitges Giorgio Ragnoli i Elena Affinito han contactat amb ella, que ara viu a Londres, i han conversat sobre el drama que va viure i com van ser els tres anys que va viure a la urbanització Blaumar, als Colls, dins el terme municipal de Sant Pere de Ribes.

En la conversa Ransome destaca el bon record que té de Sitges i els Colls: “De seguida em vaig enamorar de Sitges” i afegeix que “un dels aspectes més importants va ser el meravellosa natura del Garraf; l’element natural és essencial per al meu benestar i equilibri personal. Despertar-se a l’alba i veure sortir el sol sobre el mar era com una medicina per al cos i l’ànima, una cura per les emocions”.

En l’entrevista, l’actriu també explica el calvari que va viure i que encara hi viu per haver caigut en la xarxa de Jeffrey Epstein. Ransome va protagonitzar un capítol de la sèrie Asquerosamente rico, dedicada a Epstein, i que està rodat a Sitges i als Colls.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure