Nou positiu per coronavirus al Govern de Sitges

El regidor Xavier Salmerón és el segon càrrec electe contagiat després de l’alcaldessa Aurora Carbonell

Xavier Salmerón, amb Aurora Carbonell, en la presentació del llibre sobre Josep Maria Jornet que es va fer ara fa unes setmanes al Centre d’Interpretació de la Malvasia.
- Publicitat -

El regidor de Cultura i Joventut, Xavier Salmerón, també ha fet públic a través del seu compte personal de Twitter que ha donat positiu per Covid-19. Es tracta del segon contagi confirmat al Govern de Sitges després del que va anunciar, aquest passat divendres, Aurora Carbonell. Precisament, Salmerón ha explicat que es va sotmetre al test PCR tan bon punt va saber que l’alcaldessa, amb qui havia mantingut un contacte estret durant els darrers dies, havia donat positiu.

Igual que Carbonell, el qui va ser cap de llista de Guanyem en les passades eleccions municipals no presenta cap simptomatologia atribuïble al coronavirus i es troba bé de salut. Els propers quinze dies haurà d’estar-se confinat a casa de manera preventiva, tot i que ja ha anunciat que seguirà teletreballant igual.

Persones que darrerament han mantingut un contacte proper amb Xavier Salmerón en l’àmbit laboral o personal també s’estan realitzant proves PCR per saber si s’han contagiat. En el cas de l’Ajuntament, per exemple, el servei de Cultura continua plenament operatiu, si bé hi ha tres treballadors que estan confinats a casa. Altres regidors del consistori sitgetà també han tingut algunes molèsties durant el cap de setmana, però encara no saben del cert –o no han confirmat– si tenen res a veure amb la Covid-19.

Articles relacionats