Serrat i Hombres G, al Festival Terramar

Hiombre G, durant el concert a Terramar el 2019

Un any més, Sitges acollirà l’emblemàtic Festival Jardins de Terramar, que arriba la cinquena edició. I l’organització ha anunciat avui els primers artistes confirmats: Joan Manuel Serrat, Dúo Dinámico, El Pot Petit, Rosario, Vanesa Martín, Stay Homas, Brothers in Band, God Save The Queen i Hombres G.

El Festival se celebrarà del 28 de juliol al 13 d’agost, amb la recuperació del 100 per cent de l’aforament. Les entrades anticipades estaran a la venda a partir de dijous 17 de febrer al web oficial del Festival.

En marc de la seva última gira El vicio de cantar. 1965-2022, Serrat actuarà el 29 de juliol amb regust de comiat i amb una vinculació especial amb la celebració del 150è aniversari de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges. El 30 de juliol, el Dúo Dinámico tornarà a Sitges amb alguns dels seus grans èxits, com Quince Años, Somos jóvenes o Resistiré, entre molts altres himnes intergeneracionals.

Aquesta edició inclou, a més, programació pels més petits de la casa. L’espectacle El Pot Petit se celebrarà el 3 d’agost amb intencions d’atraure un públic infantil al Festival. L’endemà, el 4 d’agost, actuarà Rosario amb la reprogramació de la seva darrera gira Te lo digo to y no te digo na, que l’estiu passat es va cancel·lar a últim minut per la irrupció d’una tempesta abans del concert. El dia 5, per primer cop actuarà al Festival, Vanesa Martín, cantautora malaguenya i protagonista d’una de les gires més exitoses dels darrers anys. Stay Homas, la banda que va consolidar-se durant el confinament, acutarà el dia 6 d’agost.

El dia 7, Brothers in Band, millor banda europea de versions, presentarà el seu espectacle The Very Best of Dire Straits. L’11 d’agost el públic del Festival podrà gaudir de God Save The Queen, considerada la millor banda tribut per la revista Rolling Stone. I, per últim, s’ha confirmat l’assistència d’Hombres G, que celebren el seu 40è aniversari amb el seu darrer àlbum La Esquina del Rowland i que ja van actuar al mateix festival el 2019.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats