LOADING

Type to search

Festa Major Festes

Esgotades les entrades de les gralles i els balls populars

Malestar entre la gent que no ha pogut aconseguir cap entrada i no podrà viure el retorn dels balls populars en viu

L’Hort de Can Falç és un dels quatre escenaris previstos pels concerts de gralla i les exhibicions dels balls populars (Foto: Ajuntament)

La gent de Sitges tenia marcat amb creu el dia d’avui a les 9h del matí. A partir d’aquesta hora es podien adquirir les entrades gratuïtes per poder assistir als actes de la Festa Major de Sant Bartomeu de 2021, però la demanda ha estat tan alta que s’han acabat esgotant les entrades dels actes en que hi participaran les gralles i els balls populars en molt poca estona, fent que molta gent s’hagi quedat sense la possibilitat de viure la Festa Major d’enguany en viu.

Això ha provocat les queixes i molt de malestar entre els qui han vist com el sistema els posava en llista d’espera, per a després comprovar que no quedaven entrades disponibles pels concerts de gralles –que tindran lloc a les 12h del 23 d’agost– i les actuacions dels balls populars del 23 i 24 a la tarda en els quatre escenaris que ha previst la Comissió junt a l’Ajuntament de Sitges. Així doncs, dels actes més tradicionals que organitza la Comissió de Festa Major, només queden una quarantena d’entrades per al Pregó, que enguany anirà a càrrec d’Eva Martín.

La Comissió i l’Ajuntament han fet una crida per a que tothom que ha aconseguit entrades i que finalment no les faci servir les retorni a la mateixa plataforma de distribució, per a que altres persones les puguin aprofitar.

Pel què fa als concerts s’han exhaurit les entrades del 19 d’agost per al concert dels Amics de les Arts i la Tribu, de les Havaneres el dia 20 d’agost i per l’Homenatge a Jànio Marti el 22 d’agost. Encara hi ha entrades disponibles per a Sau 30, Los Manolos, 80 Principales i Hotel Cochambre.

Notícies relacionades:
Els balls faran exhibicions per Festa Major (4 d’agost de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure