S’estabilitza el creixement de positius a Sitges

Cafeteria de l’hotel Meliá, la setmana pasada
- Publicitat -

Sitges ha començat l’agost estabilitzant el número de positius. Entre el 31 de juliol i el 4 d’agost només s’han detectat dos nous positius, que han fet passar el marcador de 217 a 219 contagis acumulats des de l’inici de la pandèmia. Es tracta d’unes xifres que conviden a ser una mica més optimistes, tot i que s’ha de seguir sent prudent: el número de casos sospitosos, que corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari ha classificat com a possible cas (sense prova PCR o test ràpid), segueix creixent.

A Sant Pere de Ribes s’han detectat sis nous positius des de diumenge: s’ha passat de 246 a 252 casos acumulats. Des de l’1 de juliol n’hi ha hagut 45.

Tant Sitges com Sant Pere de Ribes estan protagonitzant un creixement en positius notablement per sota la mitjana de la província de Barcelona i del conjunt de Catalunya. A tots dos municipis, el nombre de positius ha augmentat des de l’1 de juliol (quan van aparèixer els repunts) un 22,35 per cent (a Sitges) i un 21,74 per cent (a Ribes i les Roquetes), lluny d’un 36,83 i el 40,19 per cent de la demarcació de Barcelona i del país, respectivament.

Per la seva part, a data d’ahir, l’Hospital de Sant Camil tenia set ingressats per Covid-19, tres més que la setmana passada. El nombre d’altes puja fins les 305 des de l’inici de la pandèmia, tres de noves en la darrera setmana.

Notícia relacionada:
Sitges ha crescut un 20% de positius el mes de juliol (31 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats