SGI proposa recuperar la figura de l’agent cívic i crear un departament d’imatge per a millora de la via pública

- Publicitat -
David Martínez, durant la seva intervenció.

Sitges Grup Independent va celebrar ahir l’acte de presentació del programa i va fer petita la sala del Pic Nic, on hi van intervenir una desena de membres de la llista per a presentar les diferents propostes que ha treballat la formació, entre les quals hi ha la creació d’un departament municipal d’imatge que actuï en les millores, generalment puntuals i de menor abast, de la via pública. Turisme, habitatge, drets socials, instal·lacions, serveis esportius, atenció cultural i projecció festiva són els principals temes abordats per la formació local en el seu programa.

La creació del nou departament municipal d’imatge tindria com a funció actuar sobre els dèficits en la via pública, sigui en reparacions, neteja o millora de la presentació del mobiliari urbà. “Es tractaria d’una actuació de civisme i imatge alhora, que contribuiria a millorar la carta de presentació i els serveis de la vila”, segons va ressaltar Owen – John Holden. En la mateixa línia, SGI proposa recuperar la figura dels agents cívics, així com la figura del servei de Policia Local 24 hores al Cap de la Vila.

L’agilització del funcionament de l’Ajuntament és un altre dels pivots de les propostes de la formació que encapçala David Martínez. La formació proposa revisar els processos i afavorir noves vies de participació i que s’apliquin també al model de ciutat digital de Vallcarca. En el seu llistat de propostes, SGI també proposa continuar el model d’habitatge protegit engegat l’actual legislatura, obrir un segon CAP i ampliació de les instal·lacions esportives. Una altra de les mesures, presentada per Eva Martín, numero 2 de la llista, és treure rèdit a la projecció festiva de Sitges i crear un circuit estable per acollir companyies d’artistes i generar suport al talent local, a més d’estabilitzar els venedors i músics del Racó de la Calma, a través d’un mètode d’avaluació de les seves capacitats.

El cap de llista d’SGI, David Martínez, va subratllar que “nosaltres apostem per millorar Sitges en el dia a dia, sense obres faraòniques” i va reclamar “sentit comú”, especialment cap als partits de l’oposició “que estan fent de la crispació la seva manera d’actuar”. “No volem que Sitges tingui uns representants que deixen l’educació a casa cada vegada que es vesteixen de polítics”, va afegir.

20 pàgines de la cursa electoral. A L’Eco d’aquesta setmana hi ha 20 pàgines d’informació dedicades al 28M, que posa l’accent en la pugna dels diferents partits pel vot compartit, les precisions de pactes postelectorals la crònica de la primera sessió dels Debats a Dos de L’Eco i els actes realitats en els darrers dies (ERC, PSC, Guanyem i Vox). També relatem els actes celebrats a Ribes, per part de PSC i Fem Poble. Les entrevistes d’aquesta setmana són, a Sitges, a Mònica Gallardo (Junts) i Luismi García (PSC-EM) i a Sant Pere de Ribes, a Albert Bonet (Junts) i Esther Rodríguez (UM9).

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Compra’l a iQuiosc.cat

Articles relacionats