Sis positius nous a Sitges en 48 hores

El carrer Jesús, aquest ahir a la tarda
- Publicitat -

La xifra de nous positius a Sitges no t’atura. No és alarmant, però tampoc no és menor. En les últimes 48 hores se n’han registrat sis més. Amb tot, el nombre de casos sospitosos també ha augmentat considerablement, una dada que il·lustra la tesi que, a major nombre de proves, també hi ha més positius. El nivell de risc es manté baix a Sitges.

Els sis positius nous de Sitges situen la xifra d’acumulats en 215, dels quals 35 són d’aquest juliol. Amb aquesta actualització es trenca la xifra d’aproximadament, un cas diari a Sitges. Dels sis darrers, quatre són d’avui i dos d’ahir.

Per contra, a Sant Pere de Ribes, les dades no s’estan estabilitzant, però tenen un nivell de creixement més baix, després d’un ritme notable a mitjans d’aquest mes. En les darrers 48 hores hi ha hagut cinc casos nous.

Des que va començar el mes de juliol, el percentatge d’augment de positius acumulat a Sitges ha estat del 20,11 per cent, mentre que a Sant Pere de Ribes ha estat el 18,84. Per contra, a la demarcació de Barcelona ha arribat al 29,47 i en el conjunt de Catalunya ja és del 32,62 per cent.

Notícia relacionada:
Un positiu diari a Sitges; les xifres milloren a Ribes (28 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats