LOADING

Type to search

Coronavirus Cultura

Sitges celebra el Dia de la Música amb un clip interpretat per artistes locals

El clip ha estat gravat en diversos espai que han estat en primera línia de front davant la Covid-19, com Sant Camil

Aquest diumenge 21 de juny és el Dia de la Música, una jornada dedicada a la música en viu. L’Ajuntament de Sitges ha volgut mantenir la cita amb una original interpretació de la cançó popular de cercaviles de Festa Major, La Cirereta, arranjada pel músic sitgetà Pinyu Martí, amb ritmes folks i interpretada per diversos artistes locals.

El videoclip de la cançó s’estrena el diumenge 21 de juny a les 9 del matí a les xarxes socials de l’Ajuntament i vol ser un homenatge a les persones que han estat a primera línia durant el període de major incidència de la Covid-19.

Hi han participat Markia Sierra (veu), Sergi Ramírez (veu), Dj Núria Scarp, Òscar Ferret (piano), Joan Pinós (contrabaix), David Puertas (flabiol), Xavi Plaza (flauta i saxo), Ona de la Torre (calaix), Jaume Freixes (bateria), Tomás Berjaga (trombó), Justo Conde (xiulets), Aiguadolça (piano 2), l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall i Utopia Jazz Sessions i Pinyu Martí (maraques).

El videoclip és un recorregut per espais i paisatges de la primera línia davant la Covid-19, com ara l’Hospital Sant Camil, l’Hospital de Sant Joan, la Creu Roja, Bombers Voluntaris de Sitges, Hotel Meliá, el Mercat Municipal i la Policia Local.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)