LOADING

Type to search

Actualitat

Sitges commemora la Diada Nacional

Com cada any, Sitges es prepara per commemorar la diada de Catalunya davant de la Casa de la Vila amb la participació de les entitats, associacions, formacions polítiques i persones a títol personal que faran l’ofrena floral als jardins de l’estàtua del Doctor Robert i la celebració continuarà amb sardanes amb la Cobla Maricel al Cap de la Vila a les 20 del vespre.

La convocatòria per a fer via a la diada s’ha convocat per l’ANC Sitges entre les 15 i les 16 hores a l’estació de RENFE per arribar a un dels 26 trams que desemboquen a la plaça Espanya, centrant-se en el principal punt de l’acte culminarà a les 17.14 h.

Avui també hi ha diferents actes per tal de preparar el gran dia. Cap a les 21 hores s’iniciarà la marxa de torxes des de la plaça del Pou Vedre fins a la Fragata on es conclourà l’acte amb la lectura del manifest. D’altra banda el passat diumenge els Esportistes per la República van promoure l’Onada per la independència sortint des de cinc punts del litoral català (Sitges, Badalona, Palamós, Cotlliure i Arenys de Mar) amb diferents embarcacions fent un trajecte reivindicatiu pel mar en el qual van ondejar estelades.