Sitges continua creixent en positius per sobre de la mitjana del país i Sant Pere de Ribes ho fa per sota

- Publicitat -

Sitges ha crescut en una setmana un 12,29 per cent en nombre de positius, mentre que a tot Catalunya han estat un 7,73 per cent (una xifra molt similar que a la demarcació de Barcelona). Per contra, Sant Pere de Ribes només ho ha fet un 5,56 per cent. La dades d’avui del Departament de Salut confirmen un canvi de tendència de les setmanes anteriors i ara és a Sitges on està creixent el nombre de positius, mentre que baixa a Ribes i les Roquetes.

En la darrera setmana a Sitges hi ha hagut 30 casos nous confirmats. Es tracta del major increment registrat en una setmana durant aquest estiu, superant l’anterior comparatiu: en els sis dies compresos entre el 18 i el 24 d’agost es van identificar 24 casos.

Les noves dades situen Sitges amb un nivell de risc de rebot elevat. Després d’haver-se mantingut notablement per sota dels increments registrats en el conjunt de Catalunya al llarg de l’estiu, la vila ha registrat un repunt en els darrers dies, coincidint, precisament, amb el tancament de l’oci nocturn.

Notícia relacionada:
Els positius a Sitges i a Ribes creixen més que a Catalunya en l’última setmana(24 d’agost de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats