Sitges creix en positius per sota de la mitjana catalana

- Publicitat -

Sitges ha experimentat un augment del 7,82 per cent de positius acumulats des que va començar el mes de juliol. Es tracta d’una xifra per sota de la registrada pel conjunt de Catalunya (10,21 per cent) i també de la demarcació de Barcelona, que és del 8,50 per cent. Per la seva banda, Sant Pere de Ribes es manté en la franja alta, amb un augment del 10,14 per cent.

Les darreres dades de positius d’avui, situen dos nous contagis a Sitges, mentre que Sant Pere de Ribes manté les mateixes xifres d’ahir, després que el repunt hagi pres cos en els darrers dies. Després d’haver registrat deu casos en només 24 hores en els dos dies anteriors, Sant Pere de Ribes no ha sumat avui cap contagi nou. Tot i això, es mantenen totes les alarmes enceses davant el repunt dels últims dies, a l’espera de l’evolució que prengui la situació.

Per la seva banda, els dos nous contagis de Sitges d’avui trenquen un breu parèntesi de tres dies a la vila sense cap nou positiu, després que el cap de setmana hi hagués un significatiu repunt.

El total de positius acumulats a Sitges des que va començar la crisi del coronavirus el mes de març és de 193, que suposen 6,59 per cada 1.000 habitants; a Sant Pere de Ribes són 228, que representen 7,42 cada 1.000. En tots dos casos són xifres per sota.

Notícies relacionades:
Els positius per Covid-19 es disparen a Ribes, mentre que Sitges es manté estable (15 de juliol de 2020)
Sant Camil torna a rebre pacients per Covid-19 (15 de juliol de 2020)
Sitges manté dades, Ribes continua pujant (14 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats