Sitges creix en positius un 11%, mentre que a tot Catalunya és un 7%

- Publicitat -

El nombre de positius continua creixent a Sitges: en els últims quatre dies se n’han confirmat 15 més. També a Sant Pere de Ribes s’han sumat 16 casos des de dijous passat.

Durant la setmana passada, el nombre de positius a Sitges va créixer un 11,15 per cent, unes dades superiors a les de la setmana anterior (10,16 per cent), tot i que inferior als set dies compresos entre dijous 20 i dijous 27 d’agost (12,29). El percentatge d’augment a Sitges continua estant significativament per sobre del conjunt de Catalunya (7,05 per cent) o de la demarcació de Barcelona (7,02).

A Sant Pere de Ribes, la xifra de creixement setmanal s’ha mantingut baixa (5,96 per cent), ja que entre dilluns i dimecres només es van sumar dos casos nous, si bé les dades s’han incrementat notablement entre dijous i diumenge.

Les raons de l’augment de positius són diverses: per una banda, un creixement generalitzat del nombre de contagis, que a Sitges s’està reflectint de manera més pronunciada en les últimes setmanes, en contraposició amb la tendència dels mesos anteriors. Aquest augment s’està produint, precisament, en el moment que ha tancat l’oci nocturn. Però, paral·lelament, l’increment també se sustenta en l’augment del nombre de proves realitzades, que en les darreres setmanes ha augmentat a la vila.

Notícia relacionada:
Sitges continua creixent en positius per sobre de la mitjana del país i Sant Pere de Ribes ho fa per sota (27 d’agost de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats