LOADING

Type to search

Cultura

Sitges dóna la benvinguda a la novel·la negra

Subur Negre neix com una jornada literària, amb la vista posada en convertir-se en un festival

Josep Vaccaro és l’impulsor de Subur Negre. (Àlex Ferret)

La vigència de la novel·la negra ha fet que aquest gènere, per a molts, vinculat a la novel·la policíaca, i per altres, amb una entitat pròpia, continuï sent un dels pilars fonamentals de la literatura contemporània. El crim, el mal, el misteri, la violència i la recerca són ingredients essencials per als seus creadors i pels consumidors que reivindiquen, a partir de diverses associacions i esdeveniments, aquest gènere.

Per aquest motiu, divendres 10 de juny, la Biblioteca Santiago Rusiñol serà l’escenari de la primera jornada de Subur Negre, un certamen dedicat a la novel·la negra, que servirà per tractar diverses temàtiques al voltant d’aquest gènere. Cada taula comptarà amb quatre ponents provinents de diferents àmbits, tots ells vinculats amb la novel·la negra, autors i autores de llibres, editorials, professionals de la cultura, a més dels comissaris dels principals festivals de novel·la negra de Catalunya.

Tots els detalls d’aquest nou esdeveniment cultural, a L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar en format paper als punts de venda habituals i també en format PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure