Sitges es prepara per una Setmana Santa multitudinària

La Mare de Déu dels Dolors està exposada des d’ahir divendres a l’ermita de Sant Sebastià.
- Publicitat -

Sitges encara la recta final de la Quaresma i l’inici de la Setmana Santa, que començarà el Diumenge de Rams amb la tradicional benedicció de palmes i palmons a la Plaça de l’Ajuntament, a la Plaça Mossèn Batlle, al Poble Sec, i a l’Escola Pia. Un any després del retorn a la normalitat, Sitges espera la presència de molts visitants durant tots aquests dies de la Setmana Santa, per molts de vacances.

Un altre dels principals actes litúrgics, oberts a tota la ciutadania, serà la Processó del Silenci de Divendres Sant, amb l’exposició prèvia dels passos que passejaran pels carrers de Sitges, destacant que aquest primer cap de setmana ja es podrà veure la imatge de la Mare de Déu dels Dolors a l’ermita de Sant Sebastià. El Dijous i Divendres Sant serà el torn de l’exposició resta de passos fins l’hora de la processó. La Processó del Silenci, com sempre, serà l’acte més multitudinari i els passos, acompanyats de les diverses confraries, faran el recorregut habitual a partir de les deu de la nit. El Dissabte de Glòria i Dilluns de Pasqua serà el torn de les tradicionals cantades de Caramelles. D’aquesta manera, les colles de la Societat Recreativa El Retiro, del Casino Prado Prado i les Caramelles Sitgetanes tornaran a oferir les seves cantades pels carrers de la vila.

Podreu trobar l’agenda dels principals actes i tota la informació a les pàgines de L’Eco de Sitges, ja disponible als teus punts de venda habituals, o bé en l’edició digital a Iquiosc.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats