LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sitges està un 30% per sota de casos de coronavirus en relació a Catalunya

Sitges té registrats 65 casos positius en les proves PCR, segons les darreres dades del Departament de Salut. En total, a la vila s’han realitzat 244 diagnosis de PCR, de les quals el 26,63 per cent han donat positiu. En el conjunt de Catalunya, el percentatge de positius sobre els 114.226 tests realitzats són el 37,58 per cent. Les dades de Sitges no inclouen, però, els tests executats a les residències.

La Generalitat ha tornat a canviar –per quarta vegada– el sistema de distribució per territoris i municipis de les proves PCR. Les dades mantenen la mateixa sintonia que les setmanes anteriors en quan a resultats, si bé avui encara són més baixes a Sitges. De fet, en el conjunt del país el nombre de negatius està pujant respecte el de positius en una tendència a l’estabilitació i la reducció progressiva de contagis.

El nou sistema territorial permet especificar les xifres pel conjunt el municipi i no per àrees bàsiques de salut; és a dir, a Sitges, inclou també Garraf i les Botigues, mentre que a Sant Pere de Ribes presenta conjuntament tant Ribes com les Roquetes i les diferents urbanitzacions. Les dades de Sant Pere de Ribes van en línia a les del conjunt de Catalunya.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure