LOADING

Type to search

Actualitat

Sitges estrena un festival holístic

Façana de l’IAB

La visió holística de la biologia defensa que “l’organisme és un tot, superior a la simple suma de les seves diferents parts”. Una teoria que “promou el benestar integral de la comunitat i una vida en harmonia”. Justament, aquests també són els principis del primer Equilibrium Fest de Sitges, el primer festival holístic de la vila que té el propòsit de contribuir a “mantenir l’equilibri social”.

L’esdeveniment neix de la comunitat Sitges Holistic Events, un col·lectiu de dones empresàries vinculades al teixit socioeconòmic local, i està liderada per Lisa Life i Malala Ramenzoli. La cita tindrà lloc el dissabte 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, a l’Institute of the Arts of Barcelona. El programa inclou una àmplia varietat de pràctiques holístiques per a totes les edats a càrrec de professionals del sector: ioga, meditació, arts marcials, tai-txi, danses, sanacions conferències, reiki, coaching, aromateràpia, reflexologia, medicina xinesa, tarot o numerologia. A més, també hi haurà un biomarket amb la participació de comerços del territori, que oferiran peces d’artesania, roba, cosmètica natural, menjars, begudes i “cristalls terapèutics”.

L’organització de l’Equilibrium Fest entén que “cal trobar l’equilibri en les nostres vides” i, en un context pandèmic com l’actual, “més que mai”. Defensen que “el cos, la ment i l’ànima s’han de connectar entre si” i que és important “generar nous espais de networking per a tota la comunitat de terapeutes del sector wellness”.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure