Sitges ha crescut un 20% de positius el mes de juliol

- Publicitat -

Sitges va començar el mes de juliol amb 179 positius acumulats per Covid-19 i l’acaba amb 217. En trenta dies ha experimentat un augment del 20,11 per cent de contagis, una xifra notablement per sota de la mitjana de Catalunya o de la demarcació de Barcelona, però que tampoc és moderadament baixa. Per la seva part, Sant Pere de Ribes ha tingut un augment similar (del 18,84 per cent) durant aquest mes de juliol.

En els últims cinc dies, però les xifres de positius a Sitges han crescut per sobre de la resta del mes. Entre el 26 i el 31 de juliol hi ha hagut dotze casos nous, una xifra de més del doble que la resta del mes, que hi havia una mitjana d’un diari. Són dades a partir dels PVR i tests de Covid-19, comptabilitzats pel Departament de Salut.

Amb tot, en l’anàlisi de les dades convé tenir para atenció al nombre de casos sospitosos, que  corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica (PCR o test ràpid) amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.

Notícia relacionada:
Sis positius nous en 48 hores (30 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats