LOADING

Type to search

Cultura

‘Sitges has talent’ torna al Retiro

La gala de joves talents locals, que des de fa una década celebra la Sitges English Theatre Company (SETC), repeteix funció a l’escenari del teatre del Retiro, el proper 19 de maig. La principal novetat enguany és l’exhició de l’American School of Barcelona, que l’any passat es va quedar a les portes de participar-hi. Al seu costat, altres escoles locals i comarcals aportaran la seva mostra de dansa. El Gato Azul, Olive Tree i Justine Garner Dance School, són la resta d’escoles i col·lectius de ball participants. La resta, un total de 42 participants, seran els protagonistes de les 18 actuacions previstes per la gala. 

Participen joves de dotze a setze anys, i també infants des dels cinc anys, en les modalitats de música, teatre musical i dansa, sobretot hip hop, que de forma espontània han presentat les seves propostes, alguns per primera vegada i d’altres repetint, però amb un format diferent. Des d’un jove de 12 anys que interpretarà una peça clàssica al piano, fins a un grup de joves rockers, passant pel claqué i el pop, la diversitat és la nota més característica d’aquesta nova edició del Sitges Has Talent

Un dels moments més esperats serà l’actuació de Lucy Labays, que amb la seva veu va captivar al públic i participants en l’edició anterior, en que va resultar guanyadora del primer premi. Tornarà Labays, amb el seu repertori de versions, ara com a artista convidada. El jurat, enguany el formen els professors Oscar González, Anna Johnson i Nicole Lewis, que hauran d’escollir entre totes les actuacions les mereixedores dels tres trofeus i accèssits que s’atorguen a les representacions més originals i treballades. Una tasca difícil, que reconeixen és dura, però estimula als joves talents per esforçar-se i experimentar en un escenari el seu talent. Precisament els objectius amb que va néixer la iniciativa.