Sitges i Ribes commemoren el Dia Mundial de l’Orgull LGTBI+

- Publicitat -

Les entitats Gay Sitges Link i el Punt R de Sant Pere de Ribes encapçalen les principals propostes locals per a la commemoració del Dia Mundial de l’Orgull, demà diumenge.

Els missatges i les campanyes de sensibilització i defensa dels drets del col·lectiu LGTBIQ+ protagonitzen una edició de pocs actes presencials a Sitges, i cap a Ribes ni les Roquetes, per les mesures de prevenció vigents davant la Covid-19.

A Sitges, demà diumenge a les 11 hores, la visita del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani finalitzarà amb una marxa de la comitiva i autoritats locals des de la Casa de la Vila al pas de vianants pintat amb la bandera LGTBI situat en l’encreuament del carrer Primer de Maig amb el passeig de la Ribera. Espai que per la tarda serà la localització d’un Photocall reivindicatiu organitzat per Gay Sitges Link.

La campanya “LGTBI, no et tanquis a l’armari. Surt!”, promoguda per l’Ajuntament de Sitges s’ha pogut veure ja durant tota la setmana en diferents espais de la vila. Suposa la visibilitat de la diversitat sexual i de gènere i té com a objecte recordar els serveis d’atenció integral LGTBI del consistori.

El Punt R ha promogut la campanya “Dóna la cara a favor dels drets a les persones LGTBIQ+” a través de les xarxes socials, amb diversitat de missatges reivindicatius. I l’Ajuntament ribetà ha programat diversos actes telemàtics durant tota la setmana, que inclouen xerrades i contes.

Articles relacionats