LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Sitges i Ribes evolucionen millor que el conjunt de Catalunya

La platja de la Fragata, ahir dimarts a la tarda

L’augment de positius i a Sitges continua a un ritme inferior al del conjunt de les comarques de Barcelona i de Catalunya. En els tres darrers dies –en què s’ha tornat a produir un ball de dades al Departament de Salut per la introducció d’un important paquet de casos pendents d’actualitzar–, l’augment a Sitges ha estat del 7,79 per cent i a Ribes del 6,09. En canvi, a Catalunya ha estat del 19,37 per cent a la província de Barcelona, del 17,23 per cent.

A data d’avui, Sitges té 166 contagis confirmats, metre que Ribes i les Roquetes en són 192 (no inclouen els de Sant Camil). A Sitges hi ha 5,66 casos per cada 1.000 habitants; a Ribes en són 6,25; a la província de Barcelona, 9,03, i a tot Catalunya, 8,02.

Aquestes dades confirmen que el Garraf es troba en una situació més favorable en l’evolució de la pandèmia que el conjunt de la província de Barcelona i, per tant, avala la decisió del Govern de la Generalitat d’establir un criteri diferent per a aquesta comarca i l’Alt Penedès en el canvi de fases. La Generalitat va proposar dijous passat que el Garraf i l’Alt Penedès passessin a la fase 1, tot i formar part de la Regió Metropolitana Sud, que no va poder escalar per disposar d’uns números més negatius

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA