LOADING

Type to search

Actualitat Festes

Sitges i Sant Pere de Ribes es preparen per l’arribada dels Reis

Els Patges Reials han recollit les cartes dels infants, aquest cap de setmana.

Dies de nervis entre els més petits per l’arribada dels Reis d’Orient, que a Sitges tindrà lloc demà, dia 5 de gener, amb cita prèvia. S’ha de destacar que les entrades estan gairebé exhaurides per a poder-los visitar a la haima que s’instal·larà a la plaça de l’Ermita de Sant Sebastià.

Aquest cap de setmana ja van arribar els patges, que van recollir les cartes dels infants també amb cita prèvia. Els representants dels Reis van recollir les cartes des del Miramar, la plaça Catalunya, la plaça dels Castellers i la plaça del Vinyet les tardes del dissabte i diumenge.

A Sant Pere de Ribes els Reis arriben avui dia 4, també amb cita prèvia. L’arribada es produirà de manera descentralitzada, amb dos campaments. Un serà a l’envelat de les Roquetes al carrer Roger de Flor i l’altre estarà a Ribes, a la Nau Pere Vall i Soler del GER.

Les darreres notícies és que a Ribes les entrades gairebé estaven esgotades, mentre que a les Roquetes encara hi havia disponibilitat el dia 4 a la tarda i el 5 al matí.

Tant a Sitges com a Sant Pere de Ribes, gran part de la demanada s’ha concentrat en la tarda de la vigília de Reis, moment en què tradicionalment es celebraven les multitudinàries cavalcades.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure