LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El sector turístic aborda la crisi amb l’Ajuntament i la Generalitat

Reunió temeàtica ahir entre Àngels Chacón, Aurora Carbonell, David Font, Guillem Escolà, Manel Martínez i Oskar Stöber

L’alcaldessa de Sitges i regidora de Turisme, Aurora Carbonell; el regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Platges, Guillem Escolà; el president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Oskar Stöber; el president de l’associació de Platges, Manel Martínez, van mantenir ahir al vespre una reunió telemàtica amb la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels  Chacón, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, en què van analitzar l’impacte de la crisi sanitària generada sobre el turisme a Sitges,  un sector que representa el 27% del PIB i el 32% dels llocs de treball.

L’alcaldessa va remarcar la importància de garantir la seguretat sanitària a Sitges com a municipi Covid-Free, un distintiu que vol identificar totes les destinacions segures i establiments que segueixen protocol de desinfecció i de manteniment correctes. En la mateixa línia es va expressar el regidor de Platges, que va manifestar que “Sitges és un dels municipis amb menys casos de Covid-19 i es podria valorar que fos un dels primers municipis de Catalunya en obrir les platges”.

Per al president del Gremi, “la unió de tots els agents i les campanyes promocionals per captar el turisme de proximitat seran claus per sortir abans”. Manel Martínez va explicar que “els concessionaris implementaran tots els mecanismes de seguretat que siguin necessaris per garantir l’estada a les platges de Sitges segura”. L’Associació de Platges està treballant en un protocol d’actuació que vol tenir enllestit en els pròxims dies. La consellera Chacón va subratllar com un exemple a seguir l’optimisme que van transmetre els representants sitgetans.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA