LOADING

Type to search

Actualitat

Sitges puja al podi nacional de l’habitatge de protecció oficial

Les dades del 2021 situen la vila com la tercera població de Catalunya amb més immobles de preu protegit

El Govern de Sitges ha posat té en marxa, des de l’any passat, un ambiciós projecte de 175 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer, la majoria d’ells ja en construcció, amb el doble objectiu d’incentivar una baixada generalitzada dels preus d’arrendament i de disposar “d’un parc d’habitatges assequible per als nostres joves i famílies residents a la vila”, en paraules del regidor Eduard Terrado. En aquest terreny, Sitges es situa com el tercer municipi de Catalunya, només superat per Barcelona (595 pisos protegits) i per Viladecans (282).

Els 43 immobles de protecció oficial de la primera fase del projecte, ubicats al carrer Manuel Torrents, a la zona de la Plana – Santa Bàrbara estaran finalitzats a l’estiu de 2022. Ubicats en sòl municipal, i amb dues o tres habitacions, seran llogats a set euros el metre quadrat. Tot i que les bases d’adjudicació encara estan en estudi, les persones interessades s’han d’inscriure al registre municipal de Sol·licitants d’Habitatge de Protecció Social.

Tota la informació dels pisos de protecció oficial i de la resta d’immobles de règim lliure que s’estan construint a la vila, a L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar als punt de venda habituals o també a través de la plataforma digital iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure