LOADING

Type to search

Actualitat

Sitges recupera el Tapa a Tapa

Torna la gran festa de la gastronomia sitgetana. Després de l’última edició, d’abans de la pandèmia, l’any 2019, el Tapa a Tapa retorna amb més força que mai.

Mantenint el nombre de tapes i repetint la gran part dels establiments, Sitges es prepara per a rebre reunions familiars i d’amistats que recorreran la vila cercant la millor tapa. Una oferta gastronòmica que brinda l’oportunitat de descobrir nous locals sitgetans, delectant sabors d’arreu del món amb l’essència de fons de la cuina més sitgetana.

Després de l’emergència sanitària, on el sector de l’hostaleria ha patit nombroses restriccions i amb grans pèrdues, s’espera que aquesta edició del certamen tingui la seva merescuda rebuda i es pronostica que sigui un gran èxit.

El funcionament de l’esdeveniment serà el mateix de sempre. Els usuaris gaudiran d’aquesta oferta gastronòmica, que té una durada d’onze dies. L’objectiu serà omplir la butlleta, que es pot trobar en els mateixos restaurants i bars on s’ofereixen les tapes. Els comensals tindran l’oportunitat de degustar les tapes i escollir quina és la seva preferida. D’aquesta manera, el certamen convida als clients a esdevenir crítics gastronòmics per un dia i triar quina ha estat la tapa que més els ha impressionat.

Cada tapa ve acompanyada de l’explicació d’ella mateixa per a poder entendre quins són els ingredients a tastar i quina ha estat la seva fusió culinària. Així, l’usuari estarà atent de cada detall que ha preparat cada local.

El Tapa a Tapa s’ha convertit en un esdeveniment que molts sitgetans ja marquen en el calendari. I per part dels restauradors ha esdevingut una de les millors maneres de promocionar-se i mostrar el que val la cuina del seu bar o restaurant.

A L’Eco d’aquesta setmana hi trobareu la llista amb totes les tapes i fotos dels establiments. Podeu trobar-lo als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure