LOADING

Type to search

Actualitat

Sitges recupera la Bears Week i espera més de 10.000 visitants

L’esdeveniment deixa al voltant de 10 milions d’euros a la vila

Sitges recupera la International Bears Week després de dos anys d’aturada obligada a causa de la pandèmia. A la present edició, l’organització espera rebre una afluència important de visitants, arribant a acollir unes 10.000 persones durant el cap de setmana del 10 i 11 de setembre, una dada que supera la xifra de 8.000 persones de darreres edicions i que reafirma la Bears Week com la major festivitat Bear del moment i amb la major projecció de diversitat internacional.

La setmana, tot i que en realitat té una duració d’11 dies, arrenca aquest divendres 2 de setembre a les 20h amb la inauguració que tindrà lloc a l’Hotel Calipolis. Com a novetats, enguany els sponsors comptaran amb un major protagonisme en l’organització d’activitats dins la programació de la Bears Week. L’Hotel ME, per exemple, organitzarà una barbacoa al Beso Beach el dijous 8 de setembre. Altres actes rellevants organitzats per espònsors són, entre altres, la Cena-Show especial Bears del restaurant Queenz de dijous i les dues barbacoes que organitzarà el restaurant Le Patio durant la setmana.

Els detalls de la programació, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure