LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Sitges registra tres casos més de coronavirus, però es manté amb percentatges baixos

El carrer Parellades, dimecres passat al matí

Sitges té 56 casos positius de coronavirus, entre els 162 PCR realitzats. Són tres més que ahir, malgrat que no s’han publicat nous tests, sinó que es tracta d’una revisió de les dades del mateix Departament de Salut.

Les dades de PCR de Salut no inclouen els tests efectuats a les residències; per aquest motiu, presenta un volum notablement reduït, com són els 162 resultats. Amb tot, les xifres situen la vila en la franja baixa, tant en percentatges de resultats (34,56% positius, davant els 41,09 de mitjana catalana), com en el nombre de contagiats per 1.000 habitants (1,93 a Sitges, davant els 3,98 del conjunt de Catalunya).

A Ribes – Olivella, les xifres d’avui milloren relativament les d’ahir, tot i que se situen en marges molt extrems, com són els 6,64 contagiats per 1.000 habitants. En bona part és perquè aquí sí que estan inclosos els resultats de la residència El Redós, on hi ha hagut un elevat nombre de positius.

A les Roquetes – Canyelles, el nombre de contagiats per 1.000 habitants és superior que a Sitges (2,4), però el percentatge de positius, encara més inferior que a la vila (31%).

Les xifres estan comptades per les Àres Bàsiques de Salut. És a dir, en la de Sitges no hi ha inclós Garraf i les Botigues. La de Ribes té agrupat Olivella, mentre que la de les Roquetes té agrupat Canyelles.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA