LOADING

Type to search

Actualitat

Sitges rep vuit banderes blaves

La platja de la Ribera, la setmana passada

Cinc platges (Sant Sebastià, Aiguadolç, la Barra, la Ribera i les Botigues) i els tres ports de Sitges (Aiguadolç, Garraf i Ginesta) han rebut la distinció de la bandera blava. Els guardons, concedits per la Fundació Europea per a l’Educació Ambiental, premien la gestió ambiental, la qualitat de l’aigua, la seguretat, l’atenció a persones amb discapacitat o l’oferta complementària i educativa de les platges.

Amb aquestes distincions, Sitges es converteix en la població que ha obtingut més banderes blaves de la demarcació de Barcelona. Si més no, en el còmput global (una altra cosa és a nivell de percentatges). En el cas del Port d’Aiguadolç, a més, ha revalidat el guardó de manera ininterrompuda des de 1994, ja que fa dos anys el municipi va renunciar a demanar la bandera blava, però el Port la va mantenir.

La setmana passada, amb l’accés a fase 2, va començar la temporada de platges a Sitges. la majoria de xiringuitos ja van obrir, tot i que no es van registrar excessiu volum de gent a causa de les limitacions de moviment entre territoris. Amb el canvi efectuat dilluns per la Generalitat, està previst que aquest cap de setmana vinent hi hagi una afluència major, segons subratllen els concessionaris.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)