Sitges resisteix a l’onada de contagis

- Publicitat -

Sitges manté una tendència baixa d’augment de contagis, mentre que Sant Pere de Ribes se situa en el doble. Les dades del Departament de Salut dels darrers dies confirmen aquesta tendència, ja registrada des de finals de juliol.

En els deu primers dies d’agost, Sitges ha comptabilitzat nou positius confirmats, malgrat ser els dies de major moviment i activitat de tot l’any. Amb una presència baixa de turistes, en comparació amb la resta d’estius, però amb un moviment de visitants significatiu, les dades de Sitges es mantenen per sota del creixement a nivell nacional i de la demarcació de Barcelona.

s

Les darreres dades de Salut, confirmen que Sitges es manté gairebé a la meitat d’augment de positius que Catalunya. Des de l’1 de juliol, quan es van produir els primers contagis de la segona onada, Sitges ha pujat un 25,14% mentre que a Catalunya i província de Barcelona l’augment és del 48,57 i un 45,17% respectivament. Les xifres elevades d’aquestes dades cal entendre-les en el marc d’augment del nombre de PCR a tot Catalunya, però el que resulta significatiu és que a Sitges creix a la meitat de tot el país.

Per la seva part, Sant Pere de Ribes té un nivell d’augment de contagis del doble de Sitges: en els deu primers dies d’agost, se n’han confirmat 19. Es tracta de la mateixa tendència de la setmana passada. Des que va començar la crisi a Sant Pere de Ribes hi ha hagut 265 positius confirmats i a Sitges 224. Amb tot, les xifres de Sant Pere de Ribes també estan notablement per sota de les del conjunt de Catalunya.

Notícies relacionades:

Increment significatiu de positius a Ribes, contenció a Sitges (6 d’agost de 2020)
S’estabilitza el creixement de postius a Sitges (4 d’agost de 2020)
Sitges ha crescut un 20% de positius el mes de juliol (31 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats