LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sitges segueix estable en contagis per Covid-19 i Ribes tendeix a la baixa

El creixement de contagis a Sitges i Sant Pere de Ribes es mantenen estables en els darrers dies. En aquests tretze primers dies d’agost Sitges ha registrat 12 nous positius arribant als 227 des de l’inici de la pandèmia, mentre que Sant Pere de Ribes n’ha sumat 21 i en suma 267 des del mes de febrer quan es va registrar el primer cas.

En el cas de Sitges es manté la dinàmica d’aquest inici d’agost amb una mitjana aproximada d’un positiu confirmat nou cada dia. En el cas de Ribes en aquests últims 3 dies la tendència ha estat a la baixa i només ha sumat dos nous positius, quan la seva mitjana els primers dies d’agost era de gairebé dos positius nous per dia. Una millora en les dades que fa ser una mica més optimista, tot i que es demana prudència, ja que els casos sospitosos segueixen augmentant cada dia.

Amb les darreres dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya es confirma la tendència des de l’inici de juliol fins a dia d’avui. Sitges i Sant Pere de Ribes creixen en número de positius molt per sota de la mitjana de la província de Barcelona i de tot el territori català. En el cas de Sitges el creixement des de l’1 de juliol fins a dia d’avui és del 26,82% i Sant Pere de Ribes ha experimentat un creixement del 28,99%, mentre que la província de Barcelona i Catalunya han tingut un creixement del 49,57% i 52,99% respectivament.