LOADING

Type to search

Actualitat

Sitges surt il·lesa de l’episodi de pluges i vent

La inestabilitat climatològica es mantindrà durant tot el cap de setmana

Foto expressament enviada a L’Eco per la lectora Sofia Berner

La caiguda de diverses tanques a la via pública, el disparament involuntari d’alguna alarma al polígon de les Pruelles i el tancament preventiu de l’accés al camí de les Coves per la quantitat d’aigua que baixava de la riera de Ribes han sigut les úniques afectacions que ha ocasionat el temporal de pluges i vent que havia de travessar Sitges i gran part del litoral català durant aquest cap de setmana. A la Policia Local no li consten més conseqüències i els Bombers Voluntaris no han hagut ni d’intervenir.

L’impacte més brusc d’aquest episodi climatològic havia de produir-se, precisament, durant la matinada de divendres a dissabte. Protecció Civil tenia activat el Pla Inuncat i havia inclòs Sitges dins el segment d’alerta màxima per la possible intensitat de les precipitacions. Al final, però, només hi han plogut 14 litres per metre quadrat.

El canvi més significatiu ha sigut en la temperatura, que s’ha reduït fins a deu graus respecte els valors de fa ben pocs dies. Les previsions meteorològiques apunten que la inestabilitat es mantindrà durant el dissabte i el diumenge i que la calor tornarà a accentuar-se a partir de dimecres vinent.