LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sitges té 12 hospitalitzats per Covid i ha sumat dues defuncions més

Els estralls de la tercera onada de la Covid-19 estan passant una dolorosa factura sanitària i humana. L’hospital de Sant Camil està assolint una xifra d’ingressats i lamentant un nombre de defuncions similar als moments més crítics de finals de març i començament d’abril, mentre el conjunt d’hospitalitzacions es fa sentir també en la vida local de Sitges i de Sant Pere de Ribes.

Sitges té avui 12 hospitalitzats per Covid-19, tres més que fa una setmana, mentre que Sant Pere de Ribes en té 16 (la mateixa xifra que fa set dies). La majoria d’ingressos són a Sant Camil, tot i que també n’hi ha en altres hospitals catalans.

En la darrera setmana, la Covid ha segat dues vides a Sitges i una a Sant Pere de Ribes. Des que va començar la pandèmia, el passat mes de març, ja han mort 63 de Sitges i 46 persones de Sant Pere de Ribes. Feia dos mesos que no s’havia de lamentar la pèrdua de vida de gent de Sitges a causa de la pandèmia.

Durant les quatre primeres setmanes del 2021, l’Hospital de Sant Camil ha patit la mort de 30 persones per Covid-19. Es tracta de la xifra més elevada i el ritme més alt des de finals del mes d’abril. És, a més, una dada que contrasta de ple amb l’única mort del mes de desembre en aquest centre. Actualment, a l’hospital de Sant Pere de Ribes hi ha 144 malalts per coronavirus, una quantitat que no s’assolia des del 10 d’abril passat.

Tot i això, la tercera onada va assoli fa uns dies el seu pic màxim i ha començat a reduir l’augment de nous contagis. A Sitges s’ha reduït el percentatge a la meitat en dues setmanes. En parlem a l’edició en paper de L’Eco d’aquesta setmana, que podeu trobar als punts de venda o en edició digital a iQuiosc.Notícies relacionades:
L’augment del virus ha disminuït a la meitat en dues setmanes (28 de gener de 2021)
La Covid continua fent estralls a Sant Camil i causant defuncions (26 de gener de 2021)
Sitges té 9 persones ingressades per Covid i Sant Pere de Ribes, 16 (23 de gener de 2021)
17 defuncions per Covid en només 10 dies a Sant Camil (22 de gener de 2021)
Les xifres de positius per Covid encara són elevades, tot i que menys que la setmana anterior (21 de gener de 2021)
La corba de contagis comença a frenar-se a Sitges, però continua alta (19 de gener de 2021)
Sant Camil entra en situació crítica: 11 morts de Covid en una setmana (18 de gener de 2021)
El contagi encara va a més a Sitges (16 de gener de 2021)
El risc de contagi arriba a nivells màxims a Sitges (14 de gener de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure