Sitges viu una Festa Major confinada, però amb l’emoció viva

- Publicitat -

La Festa Major 2020 es viu en confinament, però amb l’esperit viu. La Comissió i l’Ajuntament han previst un programa de mínims, amb una agenda principalment virtual, a través de les xarxes oficials de la Festa Major.

Avui diumenge, vigília de Sant Bartomeu, el repic de campanes donarà el tret de sortida per viure una Festa Major inaudita. La segona cita del dia són els 21 morterets que seran llançats sense anunciar el seu emplaçament, perquè es puguin seguir des dels balcons. I tot seguit es farà l’emissió dels versos de les tres colles de balls de diables. L’exposició del Sant, des d’ahir es pot visitar i fins avui, en horaris de matí i de tarda i estrictes mesures de seguretat.

La programació continuarà demà, dia de Sant Bartomeu, amb el Solemne Ofici Concelebrat i dimarts 25 d’agost amb una missa en sufragi dels difunts i l’entrega dels premis del Concurs de Balcons de Festa Major. El lema Viu la festa amb els teus, confia en la responsabilitat dels vilatans per evitar tota activitat de risc davant la Covid-19 i de respecte al patrimoni festiu.

Articles relacionats