LOADING

Type to search

Ribes

Smiles on the Way recull roba d’estiu per als refugiats de Lesvos

L’ONG ribetana impulsa una campanya d’urgència fins al 2 de setembre

Lighthouse Relief

L’ONG Smiles on the Way organitza una recollida urgent de roba d’estiu per a refugiats al nord de Lesvos. La recollida, que s’organitza fins el dia 2 de setembre, té el punts de recollida a l’Ateneu Roquetenc, a l’Avinguda Catalunya número 1 i a Ribes al carrer Torreta número 54.

La roba més urgent per a recollir són, pantalons llargs i curts de les talles S i M, samarretes de màniga llarga i curta, i jerseis de les mateixes talles. Per altra banda també son urgents els vestits llargs amb mànigues de les talles S, M i L, a més de roba d’embarassada. Pel que fa al calçat urgeix el d’adult esportiu o xancles de les talles 35 a 43. Un cop acabada la recollida d’estiu iniciarà la d’hivern, la qual necessitarà la solidaritat i la col·laboració de la població.

Smiles on the Way és una organització sense ànim de lucre que treballa per ajudar en situacions crítiques humanitàries tant a nivell local com internacional. La seva ajuda consisteix en organitzar campanyes de donacions tant materials com econòmiques dirigides a altres ONG o entitats que necessitin aquests recursos per fer efectiva la seva feina.

Cal recordar que cada dia arriben una gran quantitat de refugiats al nord de Lesvos i al arribar molls necessiten roba i calçat de recanvi per estar al camp de refugiats el temps necessari. En els últims mesos l’arribada de refugiats ha augmentat fins a un 80 per cent, fet que provoca un augment de la demanda de recursos bàsics per a la supervivència dels refugiats. L’ajuda de la població europea és essencial perquè els refugiats mantinguin una vida digne, així com es cumpleixi la carta dels Drets Humans establerta per l’ONU.

Per concretar horari d’entrega es pot trucar als telèfons 662 03 59 70 i 660 28 53 25. Per a més informació, també es pot visitar la seva pàgina web.