LOADING

Type to search

Cultura

S’obren les inscripcions del segon concurs de fotografia esportiva

Primer premi del concurs de fotografia de l’any passat

Després de l’èxit de la primera edició del concurs de fotografia esportiva Sitges i l’esport, el Club Nàutic, la Unió Esportiva Sitges i la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans han obert les inscripcions per a la segona mostra. El tema, però es redueix als dos esports que representen les dues entitats: el futbol i l’esport nàutic.

El món del futbol en el sentit més ampli: professional, al carrer, a les escoles, en sala, a la platja, etc. En l’altre àmbit es pot presentar qualsevol imatge relacionada amb la pràctica de l’esport nàutic al mar, però sense motor ni submarinisme.

Les imatges s’han d’enviar batejades amb un títol a fotositges.concursos@gmail.com fins al 22 d’abril. En el correu electrònic s’ha de fer constar tema, títol de cada fitxer; autor: nom i cognoms; adreça, població i codi postal; telèfon i adreça electrònica i si escau, número de la Federació Catalana de Fotografia i el número de soci del Club Nàutic Sitges.

Només podran presentar-s’hi imatges en format digital, siguin en color o blanc i negre. El format de la imatge haurà de ser de 2.400 píxels la banda més llarga, amb una resolució mínima de 150 dpi, en format JPG. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies per cada tema.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure